search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:15
MENU CLOSE

Σφοδρή επίθεση Μαξίμου στη ΝΔ: Δεδομένο το 4ο μνημόνιο με κυβέρνηση Μητσοτάκη

19.02.2019 14:51
Συνάντηση Μητσοτάκη-Σαββίδη στο Μέγαρο Μαξίμου - Τι συζητήθηκε - Media

 

Μια δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Στύλιου στη δημόσια ραδιοφωνία έδωσε την ευκαρία σε κύκλους της κυβέρνησης να εξαπολύσουν δριμεία επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση για τους σχεδιασμούς της αν γίνει κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στύλιος δήλωσε ότι «είναι δεδομένο ότι η Κυβέρνηση σε συμφωνία με τους δανειστές προσπαθεί να δώσει μια λύση σε σχέση με την πρώτη κατοικία. Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν 5000 πλειστηριασμοί γιατί δεν πάμε καλά στα οικονομικά. Αν λοιπόν αναγκάζεσαι να βγεις στις αγορές με υψηλά επιτόκια 3,5%, πολύ πιθανόν είναι να πας σε 4o Μνημόνιο».

Η δήλωση αυτή του κ. Στύλιου προκάλεσε δριμεία αντίδραση από το Μέγαρο Μαξίμου με κύκλους της κυβέρνησης να σημειώνουν ότι «Μετά τον κ. Κουκοδήμο, ακόμη ένας βουλευτής της ΝΔ, αυτή τη φορά ο κ. Γιώργος Στύλιος, προεξόφλησε τέταρτο Μνημόνιο σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη.

Κάθε μέρα επιβεβαιώνεται όλο και πιο έντονα, ότι με τη χώρα έξω από τα μνημόνια και την οικονομία σε αναπτυξιακή τροχιά, η ΝΔ έχει μείνει χωρίς άλλοθι και πλέον αναγκάζεται να ομολογήσει ότι χρειάζεται τον μανδύα των μνημονίων για να μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμά της.
 
Τις απολύσεις, την κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, τη μείωση του κατώτατου μισθού, το ασφαλιστικό Πινοσέτ και ό,τι αντικοινωνικό μέτρο δεν κατάφερε ούτε το ΔΝΤ να επιβάλλει. Επειδή ο κ. Μητσοτάκης θα μείνει με την όρεξη μετά τις εκλογές, μπορεί να αρκεστεί στην εφαρμογή του προγράμματός του στο εσωτερικό της ΝΔ. Αν βέβαια ο κ. Γεωργιάδης του επιτρέψει να παραμείνει αρχηγός της».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:14