search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:46
MENU CLOSE

Παπακώστα: Στηρίζω Ντόρα Μπακογιάννη για γ.γ. του Συμβουλίου της Ευρώπης

21.02.2019 15:07
Παπακώστα: Να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης για την καταδίκη του στενού συμβούλου του Ν. Γεωργιάδη - Media

 

Με αφορμή την υποψηφιότητα της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού Εξωτερικών, Ντόρας Μπακογιάννη ,για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης, η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ), Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου έκανε την εξής δήλωση:

«Με την Ντόρα Μπακογιάννη και μας χωρίζουν αλλά και μας ενώνουν πολλά. Θα μείνω λοιπόν σε όσα μας ενώνουν. Ως πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής πιστεύω ότι πρέπει να υποστηριχθεί ελληνική υποψηφιότητα σε οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό forum. Η Εθνική φανέλα πρέπει στην πράξη να αποδεικνύεται. Θα στηρίξω την υποψηφιότητά της και θα την προωθήσω με λόγο και με έργο και με ψήφο για την ωφέλεια της εικόνας της χώρας που πρέπει να αντιπροσωπεύεται ενωμένη και όχι διχασμένη. Αυτή είναι η σχολή σκέψης που εγώ υπηρετώ με αφοσίωση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26