search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:39
MENU CLOSE

Ήττα για Survivor – Ξανά Σάββατο το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» (τρέιλερ)

23.02.2019 17:34
Τηλεθέαση: Πίνουν στην Υγειά του Παπαδόπουλου  - Media

 

Πολλά έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για την εκπομπή «Στην υγεία μας ρε παιδιά» και την επιστροφή στη θέση της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στο «Φωτοστέφανο» η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου μεταφέρεται και πάλι στα βράδια του Σαββάτου. Τι γίνεται όμως με το Survivor;

Όπως ο δημοσιογράφος έγραψε το Survivor παραμένει (προς το παρόν) πιστό στο κόνσεπτ “Ελλάδα – Τουρκία” και θα συνεχίσει να προβάλλεται Σάββατο έως Τετάρτη. Το Σάββατο δε θα έχουμε κανονικό τρίωρο επεισόδιο, αλλά επεισόδιο “σφηνάκι”, διάρκειας μόλις μίας ώρας 21.00-22.00 . Θα γίνει ειδικό μοντάζ για το Σαββατιάτικο μίνι-επεισόδιο για την Ελλάδα, ώστε να μη χαθεί η ροή. Τις υπόλοιπες ημέρες (Κυριακή – Τετάρτη) τα επεισόδια θα παραμείνουν τρίωρα.

Τα νεότερα είναι πως ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ πριν λίγη ώρα πρόβαλλε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και όπως θα δείτε κι εσείς στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί η επόμενη προβολή της εκπομπής θα είναι το ερχόμενο Σάββατο 2 Μαρτίου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:37