search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:14
MENU CLOSE

Τον βρήκαν νεκρό στο μηχανοστάσιο του πλοίου

24.02.2019 10:21
Τον βρήκαν νεκρό στο μηχανοστάσιο του πλοίου - Media

 

Ο άτυχος 50χρονος ναυτικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν πλέον αργά…

Ήταν μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καρύστου, το μεσημέρι της Παρασκευής, για περιστατικό τραυματισμού 50χρονου αλλοδαπού μέλους πληρώματος του Δ/Ξ ”CLIPPER VENUS” σημαίας Νορβηγίας, το οποίο πραγματοποιούσε διέλευση από το Στενό Καφηρέα.

Αφού το πλοίο αγκυροβόλησε στη θαλάσσια περιοχή 02ν.μ. από το λιμένα Καρύστου, μεταφέρθηκε με το Ε/Γ-Τ/Ρ ”ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” Ν. Καρύστου 110 στον οικείο λιμένα, και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με δήλωση του Πλοιάρχου ο 50χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο χώρο του μηχανοστασίου και συγκεκριμένα στην πλατφόρμα δίπλα στο μπόιλερ.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καρύστου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ώστε να διαπιστωθεί από τι έχασε τη ζωή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59