search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:06
MENU CLOSE

Ανοίγουν στόματα στην υπόθεση Τοπαλούδη: Τρεις νεαροί την είχαν βιάσει έναν χρόνο πριν τη δολοφονία

26.02.2019 07:37
4643002.jpg

 

Θύμα βιασμού είχε πέσει η Ελένη Τοπαλούδη, η νεαρή φοιτήτρια που βιάστηκε και δολοφονήθηκε στη Ρόδο πριν λίγους μήνες, από τρεις νεαρούς, έναν χρόνο πριν το περιστατικό που την οδήγησε στον θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τρεις νεαροί παραδέχτηκαν την εμπλοκή τους στον βιασμό της νεαρής φοιτήτριας πριν έναν χρόνο, ισχυριζόμενοι ότι επρόκειτο για συναινετική πράξη. Μάλιστα ο ένας από τους τρεις, κατά τον χρόνο που φέρεται να τελέστηκε η εγκληματική πράξη, ήταν ανήλικος.

Τα στόματα άνοιξαν όταν η μητέρα της Τοπαλούδη δήλωσε έτοιμη να κατονομάσει στον Εισαγγελέα τα ονόματα των τριών, οπότε και οι νεαροί, ηλικίας από 19 έως 23 χρονών, έσπευσαν να αναζητήσουν νομική συμβουλή. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα κληθούν στον Εισαγγελέα για εξηγήσεις.

Οι φερόμενοι ως δράστες μαγνητοσκόπησαν την σκηνή του βιασμού και ανήρτησαν το βίντεο στο διαδίκτυο. Το υλικό υπολογιστή της νεαρής φοιτήτριας με το τραγικό τέλος, στο οποίο οι αρχές προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01