30/09/2020 21:37:12

Άδεια να παραστεί στο ΔΣ της Τράπεζας της Ελλάδας ζητάει τώρα ο Πολάκης

Τη Δευτέρα η πρόταση μομφής της Ν.Δ. εναντίον του Παύλου Πολάκη - Media

 

Άδεια να παραστεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος ζητά με επιστολή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Στην επιστολή, που απευθύνεται προς το Γενικό Συμβούλιο της ΤτΕ και κοινοποιήθηκε στο διοικητή της, Γιάννη Στουρνάρα, ο κ. Πολάκης - αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Στουρνάρα - επισημαίνει ότι «ορθώς» έπραξε η Τράπεζα να προχωρήσει στον έλεγχο του δανείου ύψους 100.000 ευρώ που έλαβε την Τράπεζα Αττικής, αλλά χαρακτηρίζει «μεροληπτική» την απόφαση να μην ελεγχθούν άλλα δάνεια που δεν εξυπηρετούνται.

Στην κατεύθυνση αυτή αιτείται να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ, «ώστε να σας ενημερώσω για συγκεκριμένα δάνεια τα οποία δεν πληρούν τις κατά νόμο και κατά τους κανονισμούς λειτουργίας του Τραπεζικού Συστήματος προϋποθέσεις χορήγησης ή ρύθμισης, γνώση την οποία είμαι βέβαιος ότι θέλετε να αποκτήσετε».

Ο κ. Πολάκης στη συνέχεια γνωστοποίησε την επιστολή μέσω των λογαριασμών του στα social media.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.