search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:42
MENU CLOSE

Μουμτζής: Πολιτική κανονικότητα είναι οι πολίτες να ψηφίζουν ΝΔ ή ΚΙΝΑΛ

01.03.2019 14:18
Μουμτζής: Πολιτική κανονικότητα είναι οι πολίτες να ψηφίζουν ΝΔ ή ΚΙΝΑΛ - Media

 

Μια μάλλον… αμφιλεγόμενη αντίληψη περί πολιτικής κανονικότητας εκφράζει ο γνωστός αρθρογράφος Σάκης Μουμτζής, ο οποίος συχνά εμφανίζεται σε εκδηλώσεις μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε άρθρο του στο liberal.gr, ο κ. Μουμτζής υποστηρίζει ότι στη νέα πολιτική κανονικότητα, την εξουσία θα πρέπει να τη διεκδικούν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, κάνοντας λόγο για «λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Αν και δεν εξηγεί πώς, ο κ. Μουμτζής σημειώνει ότι «στην νέα πολιτική κανονικότητα θα πρέπει να μονομαχούν για την εξουσία τα δύο κόμματα που εγκαθίδρυσαν την πιο σύγχρονη και μακροχρόνια Δημοκρατία της Νεώτερης Ιστορίας της πατρίδος μας. Ηρθε η ώρα, τώρα που αλλάζει σελίδα η Ελλάδα να αποκαταστήσουμε την χαμένη τιμή της Μεταπολιτευτικής μας Δημοκρατίας που μαγάρισαν τα αντιμνημονιακά άκρα».

Προσθέτει, δε, ότι «συνεπώς, κανονικότητα είναι οι πολίτες να έχουν να επιλέξουν μεταξύ Μητσοτάκη, Αδωνι Γεωργιάδη, Χατζηδάκη, Βρούτση κ.α και Γεννηματά, Βενιζέλου, Λοβέρδου, Μανιάτη, κ.α. Δηλαδή να επιλέξουν μεταξύ των κομμάτων που πήραν στους ώμους τους την Ελλάδα στις δύσκολες στιγμές, με ανυπολόγιστο κόστος γι΄ αυτούς».

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι πριν από μερικούς μήνες, και ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο 247 είχε υποστηρίξει ότι «πρέπει να υπάρξει στρατηγική ήττα των ιδεών της Αριστεράς για να μην ξαναβρεθεί στην εξουσία με οποιαδήποτε μορφή της. Ο Κ. Μητσοτάκης πρέπει να κάνει παρεμβάσεις στο κράτος και στους θεσμούς για να μην ξαναέρθει η Αριστερά στην εξουσία, γιατί οι ιδέες της είναι ελαττωματικές».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:41