search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:51
MENU CLOSE

Αποζημίωση μαμούθ ζητά από την πρώην σύζυγό του ο Τζόνι Ντεπ

02.03.2019 13:11
Αποζημίωση μαμούθ ζητά από την πρώην σύζυγό του ο Τζόνι Ντεπ - Media

 

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Τζόνι Ντεπ αξιώνει 50 εκατ. δολάρια από την Άμπερ Χερντ, καταθέτοντας αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση μετά τις κατηγορίες της πρώην γυναίκας του για ενδοοικογενειακή βίας.

Η αγωγή αναφέρεται σε άρθρο το οποίο έγραψε η 32χρονη Χερντ για την Washington Post τον Δεκέμβριο του 2018, στο οποίο η ηθοποιός και πρώην μοντέλο λέει ότι είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή της και είχε χάσει τη δουλειά της μετά τις κατηγορίες της εις βάρος του Τζόνι Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία.

«Ο κ. Ντεπ ουδέποτε κακοποίησε την κ. Χερντ. Οι ισχυρισμοί της που έγιναν το 2016 ήταν ψευδείς. Ήταν μέρος μίας περίτεχνης απάτης με στόχο τη δημιουργία θετικής δημοσιότητας για την κ. Χερντ και την προώθηση της καριέρας της. Η κ. Χερντ δεν είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, αλλά δράστης» αναφέρεται στην αγωγή.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 15 μήνες μέχρι που τον Μάιο του 2016 η Χερντ εμφανίστηκε δημοσίως με σημάδια από χτυπήματα στο πρόσωπο και στο μάτι, και ακολούθως κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ισχυριζόμενη ότι ο σύζυγος της την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά.

Το διαζύγιο εκδόθηκε τον Ιανουάριο του 2017 και η Χέρντ δώρισε μέρος από το ποσό των 7 εκατ. δολαρίων που έλαβε στο Νοσοκομείο Παίδων τος Λος Άντζελες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:48