search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:59
MENU CLOSE

Nέα επίθεση Ρουμελιώτη σε Στουρνάρα και ΤτΕ

06.03.2019 20:33
Nέα επίθεση Ρουμελιώτη σε Στουρνάρα και ΤτΕ - Media

 

Νέα επίθεση εξαπέλυσε προς την Τράπεζα της Ελλάδος, ο πρόεδρος της Attica Bank Παναγιώτης Ρουμελιώτης, με αφορμή την κλήση του σε απολογία για άσκηση εκτελεστικών καθηκόντων παρότι ο ίδιος είναι μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., αφού νωρίτερα έστειλε εξώδικο σε στελέχη της ΤτΕ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ υποστήριξε ότι «η Τράπεζα της Ελλάδος έχει χάσει την αξιοπιστία της. Διαρρέει πορίσματα που κλονίζουν το τραπεζικό σύστημα όπως αυτό για την τράπεζα Πειραιώς, μια υπόθεση που βρίσκεται στα δικαστήρια και η ζημιά που έχουν υποστεί οι μέτοχοι είναι ανυπολόγιστη», ενώ επιτέθηκε και στον Γ. Στουρνάρα, ισχυριζόμενος ότι η κεντρική τράπεζα εργαλειοποιήθηκε από τον Διοικητή της, για να εξυπηρετήσει δικά του «πολιτικά παιχνίδια».

Ανέφερε ότι δεν θα πάει σε κανένα δικαστήριο «για τον οποιοδήποτε κο Καλογρίτσα» και για οποιοδήποτε δάνειο έδωσε ο εκτελεστικός του μηχανισμός.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:58