26/02/2020 13:40:44

Εκπλήξεις στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Photo)

Εκπλήξεις στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Photo) - Media

 

Σε φάση «δημιουργίας» βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ολοκληρώνουν τη συμπλήρωση του Ευρωψηφοδελτίου. Ονόματα σβήνονται και γράφονται συνεχώς. 

Στο πρώτο πακέτο των ονομάτων για τις ευρωεκλογές 2019 αναμένεται να περιλαμβάνονται οι τρεις εν ενεργεία ευρωβουλευτές, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Στέλιος Κούλογλου αλλά και η Κωνσταντίνα Κούνεβα. Δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή του Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη προεκλογικό αγώνα. 

Ο Αλ. Τσίπρας θέλοντας να αποτυπώσει το άνοιγμα που επιχειρεί να κάνει προς το «Προοδευτικό Μέτωπο» σκέφτεται να «κατεβάσει» υποψήφιο για το ευρωκοινοβούλιο και τον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ραγκούση. 

Ένα από τα ονόματα έκπληξη που συζητούνται για να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος είναι αυτό του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη, για το οποίον είχε ακουστεί ότι θα διεκδικούσε την ψήφο στις εθνικές εκλογές, αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα άλλαξαν. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «θέλει να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό ψηφοδέλτιο για να πάρει τη νίκη». Για τον λόγο αυτό έχουν γίνει συζητήσεις τόσο με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, όσο και με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά για να βρεθούν στη μάχη του σταυρού για τις ευρωεκλογές. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.