search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:16
MENU CLOSE

Εκλογές 2019: «Πόρτα» στους εκπρόσωπους συνδυασμών στα σχολεία από το υπουργείο Παιδείας

09.03.2019 14:45
Εκλογές 2019: «Πόρτα» στους εκπρόσωπους συνδυασμών στα σχολεία από το υπουργείο Παιδείας - Media

 

«Δεν επιτρέπεται η είσοδος των εκπροσώπων των συνδυασμών κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας του σχολείου», διευκρινίζει το υπουργείο Παιδείας σε εγκύκλιο που εξέδωσε σχετικά με την άδεια εισόδου στους σχολικούς χώρους εκπροσώπων των συνδυασμών που συμμετέχουν στις εκλογές.

To υπουργείο Παιδείας διευκρινίζει ότι: «Οι ενημερώσεις είναι δυνατές μόνο κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και αφού προηγηθεί αίτημα από τους ενδιαφερόμενους προς τον/τη Διευθυντή/ντρια της σχολικής μονάδας τουλάχιστον 2 ημέρες πριν από την προβλεπόμενη επίσκεψη. Οι εκπρόσωποι κατά την επίσκεψη θα ενημερώνουν αποκλειστικά το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό που το επιθυμεί και πρέπει να προσκομίζουν εξουσιοδότηση από τον/την επικεφαλής του συνδυασμού. Οι εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης ασκούν κανονικά τα καθήκοντά τους. Δεν επιτρέπεται η διανομή προεκλογικού υλικού στους μαθητές κατά τη διάρκεια της επίσκεψης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59