search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:32
MENU CLOSE

Στυτική δυσλειτουργία: Το φρούτο που κάνει «θαύματα» (Photo)

12.03.2019 07:39
Στυτική δυσλειτουργία: Το φρούτο που κάνει «θαύματα» (Photo) - Media

 

Εντυπωσιακή μελέτη σε άνδρες με ήπια έως μέτρια προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας καταλήγει σε σαφείς ενδείξεις πως ο χυμός του ροδιού βελτιώνει τη στύση δίνοντας έρεισμα για τη διεξαγωγή και άλλων παρόμοιων μελετών.

Πέντε χρόνια μετά από αυτή την αρχική έρευνα (του 2007), άλλοι ερευνητές εφιστούν την προσοχή των «υπερδραστήριων» ανδρών αναφέροντας τρία περιστατικά ανδρών που πήραν το γνωστό μπλε χαπάκι μαζί με χυμό ροδιού και βίωσαν φαινόμενο πριαπισμού, όπως αναφέρουν οι διαιτολόγοι Κωνσταντίνος Ξένος και Αστερία Σταματάκη στο βιβλίο τους «Γνωρίστε τα ελληνικά super foods».

Επιστήμονες από το Queen Margaret University του Εδιμβούργου ανακάλυψαν πρόσφατα πως ο χυμός ροδιού αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στο σάλιο (με άμεση αντανάκλαση στα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα) τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη διάθεση – παράγοντες που ενισχύουν τη διάθεση για ερωτική επαφή.

πηγή: ygeiamou

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:32