search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:12
MENU CLOSE

Αλλάζει όνομα ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές – Ποιοι θα είναι οι επόμενοι υποψήφιοι (Photo) 

13.03.2019 07:26
Αλλάζει όνομα ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές - Ποιοι θα είναι οι επόμενοι υποψήφιοι (Photo)  - Media

 

Οι πρωτοβουλίες του επόμενου διαστήματος ενόψει των ευρωεκλογών, συζητήθηκαν, εκτενώς, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ανακοινώθηκαν και οι πρώτες 16 υποψηφιότητες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «σήμερα Τετάρτη θα γίνει η πρώτη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ και των εκπροσώπων των συλλογικοτήτων, καθώς και των προσωπικοτήτων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για συγκρότηση προοδευτικής συμμαχίας στις ευρωεκλογές, με στόχο τη διοργάνωση μεγάλης συγκέντρωσης στις 27 Μαρτίου, στην οποία και θα συγκροτηθεί κοινή εκλογική επιτροπή».

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, «η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η καμπάνια, τα υλικά και συνολικά η εκστρατεία να σηματοδοτηθεί από το λογότυπο “ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία”». 

Ο Πρωθυπουργός, κάνοντας προσπάθειες να διευρύνει το ευρωψηφοδέλτιό του κόμματος του, κάτι που θα σφραγίσει και στο Συνέδριο στις 27 του Μάρτη, χωρίς όμως να ανακοινώσει όλα τα ονόματα τότε, αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να παρουσιάσει νέα λίστα υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», μεταξύ αυτών θα είναι ο πρώην μπασκετμπολίστας και προπονητής καλαθοσφαίρισης Παναγιώτης Γιαννάκης, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ρουμελιώτης και η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου. 

Πρώτο το «Π» μίλησε για επαφές με μεγάλο όνομα επιχειρηματία για να βρεθεί στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ. Το συγκεκριμένο πρόσωπο το θέλει και ο Αλέξης Τσίπρας και μάλιστα όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πώς μέσω του Μεγάρου Μαξίμου έγινε και η πρόταση στον επιχειρηματία. 

Πάντως, το μεγάλο στοίχημα του Αλέξη Τσίπρα είναι η επιστροφή του πρώην Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της Ευρωβουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονη επιθυμία του Μεγάρου Μαξίμου αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολο του να επιστρέψει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης που θεωρείται μία πολύ δυνατή υποψηφιότητα που θα συσπειρώσει το κόμμα αλλά και θα δείξει πως στον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν «χαρακτήρα εθνικών εκλογών», αφού στήνονται οι πρώτες κάλπες μετά από τρεισήμισι χρόνια. 

Παναγιώτης Γιαννάκης

Ανδρέας Ρουμελιώτης

Μαριάννα Τουμασάτου 

Γαβριήλ Σακελλαρίδης

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:11