search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:23
MENU CLOSE

Ευρωεκλογές: Η μεγάλη επιστροφή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ;

14.03.2019 11:53
«Κόλαφος» Γ. Σακελλαρίδη στην μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης  - Media

 

Ως μεγάλο προσωπικό στοίχημα βλέπει την επιστροφή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να εντάξει στο ευρωψηφοδέλτιό του τον πρώην Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, μιας και πιστεύει ότι θα είναι μεγάλο το κέρδος που θα αποκομίσει. 

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θεωρείται μία πολύ δυνατή υποψηφιότητα που θα συσπειρώσει το κόμμα αλλά και θα δείξει πως στον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν «χαρακτήρα εθνικών εκλογών», αφού στήνονται οι πρώτες κάλπες μετά από τρεισήμισι χρόνια. 

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», ο ίδιος ο κ. Σακελλαρίδης, παρά τις κρούσεις που του έχουν γίνει, επί της παρούσης δεν φαίνεται ιδιαίτερα πρόθυμος για την επιστροφή του στην πολιτική. Εδώ και δύο χρόνια ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι Διευθυντής του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας. 

Ο Πρωθυπουργός, κάνοντας προσπάθειες να διευρύνει το ευρωψηφοδέλτιό του κόμματος του, κάτι που θα σφραγίσει και στο Συνέδριο στις 27 του Μάρτη, χωρίς όμως να ανακοινώσει όλα τα ονόματα τότε, αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να παρουσιάσει νέα λίστα υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές. 

Ήδη το «Π» έγραψε χθες (Τετάρτη 13 Μαρτίου) για τον μπασκετμπολίστα και προπονητή καλαθοσφαίρισης Παναγιώτης Γιαννάκη, καθώς και για άλλους υποψήφιους όπως: ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ρουμελιώτης και η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου. 

Πρώτο το «Π» (Τρίτη 12 Μαρτίου) έγραψε για επαφές με τον επιχειρηματία Πέτρο Κόκκαλη για να βρεθεί στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ. Το συγκεκριμένο πρόσωπο το θέλει προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας και μάλιστα όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πώς μέσω του Μεγάρου Μαξίμου έγινε και η πρόταση στον επιχειρηματία. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:20