search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:56
MENU CLOSE

Κόρμπιν: Θα ζητήσουμε ψήφο εμπιστοσύνης αν η Μέι χάσει κι άλλη ψηφοφορία για το Brexit

17.03.2019 11:02
Έτοιμος για εκλογές δηλώνει ο Κόρμπιν - Media

 

Το αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα στη Βρετανία θα οδηγήσει σε ψήφο εμπιστοσύνης την κυβέρνηση της Τερέζα Μέι αν η πρωθυπουργός χάσει άλλη μια ψηφοφορία για τη συμφωνία αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Brexit), δήλωσε σήμερα ο ηγέτης των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν.

Η Μέι αναμένεται να θέσει ενώπιον του Κοινοβουλίου τη συμφωνία διαζυγίου στην οποία κατέληξε με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τρίτη φορά αυτή την εβδομάδα, μετά την απόρριψή της, δύο φορές, από τους βουλευτές.

“Είχαμε ήδη μια ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης”, δήλωσε ο Κόρμπιν στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News. “Η κυβέρνηση θα φέρει προφανώς για άλλη μια φορά τις προτάσεις της στο Κοινοβούλιο αυτή την εβδομάδα. Φαντάζομαι ότι θα ηττηθεί και πάλι, όλη αυτή η διαδικασία που κάνουν είναι να παίζουν καθυστέρηση.”

“Νομίζω πως σε εκείνο το σημείο μια πρόταση μομφής θα είναι κατάλληλη. Σε εκείνο το σημείο θα μπορούμε να πούμε ότι πρέπει να διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές”, πρόσθεσε ο ηγέτης των Εργατικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:55