17/01/2021 22:56:51

Άγριος καβγάς Μαλέλη-Κοτρώτσου στον αέρα της ΕΡΤ - «Σας έχω προσλάβει, να με σέβεστε» (Video) 

Άγριος καβγάς Μαλέλη-Κοτρώτσου στον αέρα της ΕΡΤ - «Σας έχω προσλάβει, να με σέβεστε» (Video)  - Media

 

Και εκεί που κανένας δεν το περίμενε, στον αέρα εκπομπής της ΕΡΤ ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα στον υπεύθυνο επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτη Μαλέλη και τον παρουσιαστή της εκπομπής Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Αφορμή οι διακοπές του παρουσιαστή της εκπομπής κ. Κοτρώτσου που θύμωσαν τον Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος κάποια στιγμή εκνευρισμένος του θύμισε ότι τον έχει προσλάβει και ότι εξ αυτού του λόγου θα περίμενε καλύτερη συμπεριφορά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σταμάτης Μαλέλης έκανε λόγο για εμπάθεια του παρουσιαστή της εκπομπής προς το πρόσωπό του, λέγοντας ότι συνεχώς τον διακόπτει και του κάνει ερωτήσεις δίχως σεβασμό. «Δεν με σέβεστε. Έχετε εμπάθεια. Διακόπτετε συνεχώς. Δεν είστε στο σπίτι σας, είστε στην ΕΡΤ. Δεν θα μου μιλάτε έτσι. Μου συμπεριφέρεστε έτσι, ενώ μου οφείλετε όσα μου οφείλετε. Περίμενα άλλη συμπεριφορά από ένα πρόσωπο που σας έχω προσλάβει, που σας έχω βοηθήσει προσωπικά. Δεν θα μου κάνετε μαθήματα. Παίζετε παιχνίδια. Με προσβάλλετε προσωπικά, θα προσέχετε πώς μιλάτε», είπε φανερά εξοργισμένος ο Σταμάτης Μαλέλης.

«Φωνάζετε και προσβάλλετε. Σας έχω τιμήσει και είστε πολλές φορές καλεσμένος εδώ. Η συμπεριφορά σας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Κύριε Μαλέλη, εκπροσωπείτε ένα κόμμα που δημοσκοπικά είναι στο 6%. Αφήστε να μιλήσω εγώ», είπε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, απαντώντας στον Σταμάτη Μαλέλη.

Το βίντεο της εκπομπής του Σεραφείμ Κοτρώτσου. Ο καβγάς είναι στο 3.10:

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.