30/11/2020 03:54:24

Καλλιθέα: Καταγγελία για χουντικά «τρικάκια» και προκλητικές εξορμήσεις φασιστών

Καλλιθέα: Καταγγελία για χουντικά «τρικάκια» και προκλητικές εξορμήσεις φασιστών - Media

 

Μία «μεγάλης κλίμακας επανεμφάνιση στο δημόσιο χώρο της Καλλιθέας» επιχειρούν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Καλλιθέας - Μοσχάτου - Ταύρου.

Σε ανακοίνωση - πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου, ο Συντονισμός αναφέρει ότι «με αφορμή τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και υπό τον ‘’μανδύα’’ της ‘’Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα’’ οι φασίστες της Χρυσής Αυγής επιχειρούν μια μεγάλης κλίμακας επανεμφάνιση στο δημόσιο χώρο της Καλλιθέας, προσπαθώντας, εν όψει και της κατάληξης της Δίκης, να εμφανιστούν ως εθνικιστική μεν, φιλήσυχη δε δημοτική παράταξη, εκμεταλλευόμενοι και την επαμφοτερίζουσα στάση της νυν Δημοτικής Αρχής.

» Τρικάκια με το χουντικό σύνθημα ‘’πατρίς - θρησκεία - οικογένεια’’, εθνικιστικό μίσος και ρατσισμός, προσπάθεια τρομοκράτησης αντιφασιστών αγωνιστών με μηνύσεις από την Ελληνική Αυγή, βανδαλισμοί σε σχολεία και εξορμήσεις με πλήρη εξάρτηση και την κάλυψη της αστυνομίας από τη Χρυσή Αυγή, συνθέτουν το δίπτυχο της ναζιστικής τρομοκρατίας που επιχειρείται να παγιωθεί στη γειτονιά μας», αναφέρει ο Συντονισμός.

Καλεί δε σε Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2018 στις 13:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, στο δεύτερο υπόγειο του Δημαρχείου Καλλιθέας, Μαντζαγριωτάκη 76, όπου «εκπρόσωπος του Αντιφασιστικού Συντονισμού, συνδικαλιστές-εργαζόμενοι του Δήμου Καλλιθέας, εκπαιδευτικοί της τοπικής ΕΛΜΕ και δικηγόρος από τη δίκη της Χρυσής Αυγής θα παρουσιάσουν όσα διακυβεύονται στην Καλλιθέα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.