search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:35
MENU CLOSE

Καλλιθέα: Καταγγελία για χουντικά «τρικάκια» και προκλητικές εξορμήσεις φασιστών

20.03.2019 17:11
Καλλιθέα: Καταγγελία για χουντικά «τρικάκια» και προκλητικές εξορμήσεις φασιστών - Media

 

Μία «μεγάλης κλίμακας επανεμφάνιση στο δημόσιο χώρο της Καλλιθέας» επιχειρούν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Καλλιθέας – Μοσχάτου – Ταύρου.

Σε ανακοίνωση – πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου, ο Συντονισμός αναφέρει ότι «με αφορμή τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και υπό τον ‘’μανδύα’’ της ‘’Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα’’ οι φασίστες της Χρυσής Αυγής επιχειρούν μια μεγάλης κλίμακας επανεμφάνιση στο δημόσιο χώρο της Καλλιθέας, προσπαθώντας, εν όψει και της κατάληξης της Δίκης, να εμφανιστούν ως εθνικιστική μεν, φιλήσυχη δε δημοτική παράταξη, εκμεταλλευόμενοι και την επαμφοτερίζουσα στάση της νυν Δημοτικής Αρχής.

» Τρικάκια με το χουντικό σύνθημα ‘’πατρίς – θρησκεία – οικογένεια’’, εθνικιστικό μίσος και ρατσισμός, προσπάθεια τρομοκράτησης αντιφασιστών αγωνιστών με μηνύσεις από την Ελληνική Αυγή, βανδαλισμοί σε σχολεία και εξορμήσεις με πλήρη εξάρτηση και την κάλυψη της αστυνομίας από τη Χρυσή Αυγή, συνθέτουν το δίπτυχο της ναζιστικής τρομοκρατίας που επιχειρείται να παγιωθεί στη γειτονιά μας», αναφέρει ο Συντονισμός.

Καλεί δε σε Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2018 στις 13:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, στο δεύτερο υπόγειο του Δημαρχείου Καλλιθέας, Μαντζαγριωτάκη 76, όπου «εκπρόσωπος του Αντιφασιστικού Συντονισμού, συνδικαλιστές-εργαζόμενοι του Δήμου Καλλιθέας, εκπαιδευτικοί της τοπικής ΕΛΜΕ και δικηγόρος από τη δίκη της Χρυσής Αυγής θα παρουσιάσουν όσα διακυβεύονται στην Καλλιθέα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01