search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:08
MENU CLOSE

Ξενογιαννακοπούλου: Το ΚΙΝΑΛ κάνει ό,τι μπορεί για να αυτοαπομονώνεται

21.03.2019 21:22
Ξενογιαννακοπούλου: Πλήρης σύγχυση με τις αυξήσεις στις προσωρινές συντάξεις και τα αναδρομικά - Media

 

«Το ΚΙΝΑΛ και η ηγεσία του κάνουν ό,τι μπορούν για να αυτοαπομονώνονται και τελικά να εκθέτουν τον δικό τους χώρο», τόνισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σχολιάζοντας την κριτική της Φώφης Γεννηματά στον Αλέξη Τσίπρα κατά την κοινή παρουσία τους στην προσύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Σε συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra channel, η κ. Ξενογιαννακοπούλου πρόσθεσε για το ίδιο θέμα, ότι «όταν είσαι στο εξωτερικό πρέπει να εκφράσεις τα συμφέροντα της χώρας σου με τις δικές σου πολιτικές απόψεις και όχι να κάνεις μια εξαγωγή μικροπολιτικής αντιπαράθεσης», ενώ παράλληλα εξέφρασε την ανάγκη συνένωσης των αριστερών και σοσιαλιστικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση της ακροδεξιάς και του νεοφιλελευθερισμού.

Αναφερόμενη στις φετινές προσλήψεις, η αρμόδια υπουργός είπε ότι στοχεύουν στην καρδιά του κοινωνικού κράτους και της εξυπηρέτησης του πολίτη, σημειώνοντας ότι στις προτεραιότητες περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η υγεία, όπου ανακοινώθηκε πρόσφατα η πρόσληψη 1.000 γιατρών και 1.500 νοσηλευτών, η παιδεία με 4.500 στην Ειδική Αγωγή, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» με 3.200 προσλήψεις και τα ΚΕΠ με την κάλυψη 155 κενών οργανικών θέσεων για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια.

Τέλος, για τα κόκκινα δάνεια εξέφρασε την πεποίθησή της ότι θα υπάρξει συμφωνία για την προστασία της πρώτης κατοικίας, τονίζοντας ότι «υπάρχει μια απόλυτη αναγνώριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την προσπάθεια που έχει κάνει η Ελλάδα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:08