search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:18
MENU CLOSE

Δεκαοχτώ μήνες φυλάκιση στη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου για χρέη στο δημόσιο

22.03.2019 07:20
Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα (Video) - Media

 

Στο δικαστήριο με το αδίκημα της κατ εξακολούθηση μη καταβολής χρεών στο δημόσιο βρέθηκε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Η ποινή που της επιβλήθηκε ήταν φυλάκιση 18 μηνών με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr η κ. Λιάνη Παπανδρέου αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έχει χρέη τόσο προς ιδιώτες όσο και προς το δημόσιο.

Αυτά ήταν που οδήγησαν προ ηµερών την τελευταία σύντροφο του Ανδρέα Παπανδρέου να βρεθεί κατηγορούµενη ενώπιον του Ε’ Τριµελούς Πληµµελειοδικείου της Αθήνας, προκειµένου να δικαστεί για το αδίκηµα της κατ’ εξακολούθηση µη καταβολής χρεών στο ∆ηµόσιο.

Σύµφωνα µε πληροφορίες των parapolitika.gr, τα χρέη της ∆ήµητρας Λιάνη ξεπερνούν τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ, χωρίς όµως να έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό. Η κυρία Λιάνη επέλεξε να µη βρεθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και να µη δώσει το «παρών» στη δικαστική αίθουσα του Τριµελούς Πληµµελειοδικείου της Αθήνας. Αντίθετα, εκπροσωπήθηκε από τη συνήγορο υπεράσπισής της, η οποία παραστάθηκε στη δίκη. Αρχικά, η δικηγόρος υπέβαλε αίτηµα στο δικαστήριο για αναβολή της δίκης.

Ωστόσο, τόσο η εισαγγελέας όσο και οι τρεις πρωτοδίκες το απέρριψαν επισηµαίνοντας ότι ήδη η δίκη είχε αναβληθεί δύο φορές στο παρελθόν.

Σύµφωνα µε όσα ανέφερε η δικηγόρος της κυρίας Λιάνη στο δικαστήριο, η εντολέας της προτίθεται να αποπληρώσει την οφειλή στο ελληνικό ∆ηµόσιο – γι’ αυτό άλλωστε είχε ζητήσει την αναβολή της δίκης της δύο φορές, ωστόσο µέχρι τώρα δεν έχει καταστεί εφικτό να πωλήσει τις µεζονέτες στην Εκάλη, προκειµένου να καταφέρει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:13