search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:32
MENU CLOSE

Γιαννακοπούλου: Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησαν τη Μυρσίνη Λοΐζου για το επίθετό της

24.03.2019 11:51
Γιαννακοπούλου για τα «γαλλικά» στη Βουλή: Δεν έχω τίποτα προσωπικό με την κ. Κεραμέως - Media

 

«Πολιτική κρεατομηχανή προσώπων και συνειδήσεων» τον πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ η Νάντια Γιαννακοπούλου. 

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Ακραία Φαινόμενα», η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησαν τη Μυρσίνη Λοΐζου για το επίθετό της».

«Η κ. Μυρσίνη Λοΐζου είναι η κ. Μυρσίνη Λοΐζου. Εισέπραττε επί πεντέμισι χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της. Μάλιστα, έχει δικαστεί και έχει καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκιση. Και υπάρχει ένα ακόμα δικαστήριο που εκκρεμεί. Όλα αυτά δεν ήταν κρυφά. Όλα αυτά τα γνώριζαν εδώ και ενάμισι χρόνο. Προφανώς και το γνώριζαν (σ.σ. στον ΣΥΡΙΖΑ). Το μεγάλο ζήτημα είναι  ότι ο κ. Τσίπρας προσωπικά και ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν την κ. Λοΐζου για να αξιοποιήσουν το επίθετο της ενώ γνώριζαν όλα αυτά», είπε και πρόσθεσε: «Ο Τσίπρας επέλεξε να κανιβαλίσει και να χρησιμοποιήσει ένα όνομα για τους λόγους που είπαμε και μετά να το πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων», ανέφερε μεταξυ άλλων. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01