28/05/2020 19:23:58

Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη μου είναι ήδη μυημένη στο υγρό στοιχείο

Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη μου είναι ήδη μυημένη στο υγρό στοιχείο - Media

 

Η Ελεονώρα Μελέτη λατρεύει τη θάλασσα και τα water sports και της αρέσει να τα απολαμβάνει όλους τους μήνες του χρόνου. Η ίδια έδωσε συνέντευξη στον Τηλεθέατη και μίλησε για αυτή της την αγάπη αλλά και για την κορούλα της.

Αρμενίζει με την ιστιοσανίδα της;

«Όχι τόσο όσο παλαιότερα. Παρότι πέρασε μια περίοδος με αέρηδες που υπό άλλες συνθήκες θα τους λιγουρευόμουν, τώρα είναι δύσκολο. Δεν εξαρτώμαι πλέον από τον αέρα».

Θα μυήσει και την κόρη της σε αυτά τα αθλήματα; «Η κόρη μου είναι ήδη μυημένη στο υγρό στοιχείο. Μπήκε από τους πρώτους τρεις μήνες σε θάλασσα. Μιλήσαμε με τον γιατρό και είναι από τα μωρά που κολυμπούνσε θάλασσα, και μάλιστα σε βαθιά νερά, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, από 3-4 μηνών. Κάνει baby swimming δύο φορές την εβδομάδα. Είναι πολύ εξοικειωμένη με το νερό και της αρέσει. Αν και τόσο εγώ όσο και ο πατέρας της λατρεύουμε το υγρό στοιχείο, θα την αφήσω να επιλέξει μόνη της. Δεν θα την καθοδηγήσω. Ν’ ακολουθήσει ό,τι θα την κάνει ευτυχισμένη».

Πηγή: faysbook.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.