search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:39
MENU CLOSE

Ρεμπούτσικα: «Μεγαλύτερο κατόρθωμά μου η αποχώρηση από τη σιγουριά της ΕΡΤ»

26.03.2019 09:52
Ρεμπούτσικα: «Μεγαλύτερο κατόρθωμά μου η αποχώρηση από τη σιγουριά της ΕΡΤ» - Media

 

Έχουμε σιγοτραγουδήσει πολλές φορές τα τραγούδια της και έχουμε συγκινηθεί με τις μελωδίες της. Ο λόγος για την Ευανθία Ρεμπούτσικα η οποία από το «Αστέρι κι ευχή», το ορχηστρικό δίσκο που την σύστησε στο ευρύ κοινό, δεν έχει σταματήσει -μέχρι σήμερα- να μας στέλνει τις μελωδίες της μέσω κινηματογραφικών ταινιών, ντοκιμαντέρ και θεατρικών παραστάσεων.

Η δημοφιλής μουσικοσυνθέτρια με το «μαγικό» κόκκινο βιολί της προσκαλεί μετά από καιρό τους φίλους της στην Αθήνα, στο Θέατρο Παλλάς στις 15 και 16 Απριλίου 2019 στις 21:00, με την υπόσχεση να μας ταξιδέψει με τις μελωδίες της στους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, τα ονειρικά σοκάκια του Παρισιού και από κει σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στην έρημο. Μαζί της δύο μοναδικές τραγουδίστριες, η Έλλη Πασπαλά και η Dilek Koç.

Η καλλιτέχνης μίλησε στην εφημερίδα «Ethnos» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε εκείνο που η ίδια θεωρεί ως το μεγαλύτερό της κατόρθωμα κατά τη μουσική της πορεία.

«Το μεγαλύτερο κατόρθωμα στην μουσική μου πορεία ήταν όταν αποφάσισα να εγκαταλείψω την βολική και ασφαλή συνεργασία μου με την ορχήστρα της ΕΡΤ και να ξεκινήσω μόνη και αβοήθητη, μονάχα με τις μουσικές μου στις αποσκευές μου, ένα πιο δύσκολο ταξίδι ικανοποιώντας τα όνειρα μου, κάτι που ήθελα τόσο πολύ από μικρό παιδί» είπε χαρακτηριστικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:39