search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:44
MENU CLOSE

Πίσω ολοταχώς από Πετρόπουλο για το δώρο Πάσχα: «Ουδέποτε επιβεβαίωσα τις σχετικές πληροφορίες»

26.03.2019 13:41
Τάσος Πετρόπουλος: Το ασφαλιστικό ξαναμπαίνει σε περιπέτειες - Media

 

Σε διευκρινίσεις και διορθωτικές δηλώσεις σχετικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης για το «δώρο Πάσχα», μετα την έκφραση δυσαρέσκειας από το Μέγαρο Μαξίμου και το ΥΠΟΙΚ, προχώρησε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος.

Συγκεκριμένα, από το γραφείο του κ. Πετρόπουλου ανακοινώθηκε ότι «ουδέποτε επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες, ουδέποτε επιβεβαίωσε μια τέτοια εκδοχή, αντιθέτως υπογράμμισε ότι τις σχετικές ανακοινώσεις τις κάνει μόνο ο Πρωθυπουργός».

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο υφυπουργός Εργασίας δεν διέψευσε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να δωθεί δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους, μιλώντας στον ρ/σ news247.

Η όχι-ακριβώς-δήλωση αυτή επέσυρε την αντίδραση του υπουργείου Οικνομικών, το οποίο δήλωσε άγνοια για το θέμα, ενώ και από το Μέγαρο Μαξίμου ανακοινώθηκε ότι δεν υπάρχει σχετικός σχεδιασμός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42