search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:45
MENU CLOSE

Ελαφοκυνηγός πυροβόλησε ηλικιωμένο που αποδείχθηκε «εφτάψυχος» και τώρα τον «τρέχει» στα δικαστήρια (Video)

26.03.2019 13:59
Ελαφοκυνηγός πυροβόλησε ηλικιωμένο που αποδείχθηκε «εφτάψυχος» και τώρα τον «τρέχει» στα δικαστήρια (Video) - Media

 

Συνεχίζονται οι έρευνες για ένα περίεργο περιστατικό που σημειώθηκε στη Σουηδία! Όλα ξεκίνησαν όταν ένας κυνηγός μπέρδεψε έναν ηλικιωμένο με…ελάφι και τον πυροβόλησε! Ως δια μαγείας όμως, ο 75χρονος Όλε Ρόσνταλ επέζησε και τώρα «τρέχει» τον ασυνείδητο κυνηγός τα δικαστήρια.

Η υπόθεση έχει πολύ παρασκήνιο αφού σύμμαχος του πυροβοληθέντα είναι και η αστυνομία που βλέποντας το βίντεο δεν πιστεύει τον κυνηγό και τον κατηγορεί για προμελετημένο φόνο.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο 75χρονος αφού όπως του είπαν οι γιατροί, αν η σφαίρα τον είχε χτυπήσει 2 εκατοστά πιο πάνω, τώρα θα ήταν νεκρός. Όμως, η σφαίρα πέρασε μέσα από το σώμα του και εξήλθε δίχως να βρει κάποιο ζωτικό όργανο.

Τραυματισμένος ο ηλικιωμένος, σερνόταν αιμόφυρτος για μερικά μέτρα και κατάφερε με τις εκκλήσεις του για βοήθεια να ακουστεί από τον γείτονα και ο τελευταίος να καλέσει ασθενοφόρο.

Πλέον ο Νορβηγός κυνηγός κινδυνεύει με φυλάκιση για πολλά χρόνια, αφού και να τον πιστέψεις ότι μπέρδεψε τον άνθρωπο με ελάφι, κατόπιν τράπηκε σε φυγή και άφησε τον χτυπημένο άνθρωπο να χαροπαλεύει!

Σύμμαχος του Όλε Ρόσνταλ και οι γείτονες που μιλούν για τον πλέον καλοκάγαθο άνθρωπο που δεν έχει εχθρούς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26