search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:24
MENU CLOSE

«Oh yeah baby» Χόρεψε προκλητικά μεθυσμένη μπροστά σε αστυνομικό και πέρασε τη νύχτα της στο κρατητήριο (Video)

27.03.2019 10:19
Χόρευε ανέμελη σπίτι της όταν ξαφνικά ένας άνδρας εισέβαλε για να τη βιάσει (Video) - Media

 

Ήθελε να κάνει κόλπα και να λικνιστεί προκλητικά μπροστά σε αστυνομικό για να τον κάνει να ενδώσει και το μόνο που κατάφερε ήταν να περάσει το υπόλοιπο της βραδιάς σε ένα κελί και να της επιβληθεί και πρόστιμο 100 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη έξω από μπαρ της Ουαλίας στο οποίο είχε πάει ο αστυνομικός για να κάνει έλεγχο για ηχορύπανση.

Η γυναίκα που τα έπινε στο μπαρ τον είδε βγήκε έξω και άρχισε να λικνίζεται προκλητικά μπροστά του και να τον παρακινεί λέγοντας του oh yeah baby (ω ναι μωρό μου), ενώ σύμφωνα με τον αστυνομικό τον άγγιξε δυο φορές με τους γλουτούς της στα γεννητικά του όργανα.

Η γυναίκα είναι τόσο μεθυσμένη που κάποια στιγμή ενώ προσπαθεί να λικνιστεί και να μοιάζει ερωτική, παραπατάει και σωριάζεται με τα μούτρα στο πεζοδρόμιο. Τελικά ο αστυνομικός αφού είδε και αποείδε , αναγκάστηκε να της περάσει χειροπέδες. Η συνέχεια παίχτηκε στο κρατητήριο όπου έμεινε εκεί το βράδυ η γυναίκα στην οποία επιβλήθηκε και πρόστιμο 100 ευρώ για αυτό που έκανε στον αστυνομικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01