03/07/2020 19:29:49

Διαστροφή: Πουλούσαν φιμωμένες κούκλες του σεξ με παιδικά χαρακτηριστικά και σημάδια κακοποίησης (Photos)

Διαστροφή: Πουλούσαν φιμωμένες κούκλες του σεξ με παιδικά χαρακτηριστικά και σημάδια κακοποίησης (Photos) - Media

 

Τα πιο τρελά όνειρα των διεστραμμένων μυαλών έκανε πραγματικότητα η Amazon, καθώς διέθεσε προς πώληση κούκλες του σεξ, οι οποίες έχουν παιδική μορφή και σημάδια άγριας κακοποίησης.

Η εταιρεία DVKFR έχει κούκλες οι οποίες απευθύνονται σε παιδεραστές. Μάλιστα, το Amazon προσφέρει τη δυνατότητα «κρυφής παράδοσης» για τις συγκεκριμένες κούκλες,όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας pjmedia.com.

Μία από τις κούκλες αντιγράφει το σώμα ενός κοριτσιού που δεν έχει ακόμη στήθος, ενώ φοράει μια κορδέλα στα μαλλιά, ενώ άλλες μοιάζουν με κοπέλες στην αρχή της εφηβείας τους που είναι δεμένες με σχοινί, έχουν σκισμένα ρούχα και ένα ματωμένο μαντίλι καλύπτει το στόμα τους.

Νομοθέτες στη Φλόριντα επιχειρούν να σταματήσουν την πώληση των συγκεκριμένων ομοιωμάτων, ενεργοποιώντας τον νόμο που ονομάζεται «Creeper Act», ο οποίος πέρασε από το Κογκρέσο, αλλά κόλλησε στη νομική επιτροπή της Γερουσίας.

Σύμφωνα με αυτόν τον νόμο, είναι πλημμέλημα πρώτου βαθμού το να έχει κάποιος, να επιδεικνύει, να δανείζει, να πουλάει ή να διαφημίζει κούκλες του σεξ με παιδική μορφή. Αν έχει κάποιος στην κατοχή του τέτοια κούκλα, αλλά χωρίς την πρόθεση να κάνει κάτι από τα παραπάνω, θα έχει διαπράξει πλημμέλημα β’ βαθμού.

Όσοι επικρίνουν αυτόν τον νόμο υποστηρίζουν ότι άνδρες που χρησιμοποιούν αυτές τις κούκλες θα μπορούν να εκτονώνουν τις αρρωστημένες τους διαθέσεις , αποφεύγοντας έτσι να κάνουν κακό σε παιδιά. Ωστόσο, δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη ότι αυτό λειτουργεί έτσι. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το δημοσίευμα, το Amazon απέσυρε τις συγκεκριμένες κούκλες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.