search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:04
MENU CLOSE

Γ. Βασιλειάδης: «Δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά με τις ομάδες! Καλή σας επιτυχία»

27.03.2019 14:23
Γ. Βασιλειάδης: «Δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά με τις ομάδες! Καλή σας επιτυχία» - Media

 

Ξεκάθαρος και επίμονος στις θέσεις του -και στη συμφωνία που είχε προηγηθεί με τις ομάδες- εμφανίστηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης στη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Super League.

Συγκεκριμένα, στο θέμα της αναδιάρθρωσης, ακούστηκε το εξής επιχείρημα: «Η χώρα μας δεν είναι σαν την Κύπρο ή σαν την Ελβετία ή σαν τη Σκωτία μικρή. Αφού η Ελλάδα είναι μεγαλύτερη χώρα γεωγραφικά, θα πρέπει να έχουμε 16 ομάδες».

Άμεση υπήρξε η αντίδραση του Βασιλειάδη που είπε φανερά εκνευρισμένος: «Δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά! Αν παρά τα συμφωνηθέντα συνεχίσετε με 16 ομάδες τότε… Καλή σας επιτυχία!»

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι με παρέμβαση Βασιλειάδη δόθηκε λύση στο πρόβλημα των επτά άστεγων τηλεοπτικά ομάδων και έτσι το πρωτάθλημα ξεκίνησε με την προϋπόθεση ότι θα υπήρχε αναδιάρθρωση στα εθνικά πρωταθλήματα, δηλαδή ότι από τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Super League 1 θα υπήρχαν 14 ομάδες (με στόχο να γίνουν 12 σε βάθος πενταετίας).

Οι εκπρόσωποι των ομάδων ζήτησαν αν γίνεται να παραμείνουν 16 οι ομάδες, και οι όροι στα έσοδα από τα τηλεοπτικά να παραμείνουν ως έχουν και τη νέα χρονιά, υπογραμμίζοντας ότι βρισκόμαστε πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και δεν υπάρχει ακόμα το νομικό πλαίσιο για τη διαμόρφωση των πρωταθλημάτων (με τη Super League 2).

Μάλιστα κάποια στιγμή ο Υφυπουργός Αθλητισμού έδειξε να δυσανασχετεί με την τροπή της συζήτησης αλλά και με το γεγονός ότι αναμείχθηκε με τα ποδοσφαιρικά ζητήματα.

Εκεί, άκουσε εκπροσώπους των ΠΑΕ να του λένε: «Το ποδόσφαιρο σάς ευγνωμονεί που το κάνατε αυτό, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, που φέτος διεξήχθη ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Εξάλλου, φαίνεται από τα νούμερα της ΕΡΤ».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Αστέρας Τρίπολης έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του, επιθυμώντας πρωτάθλημα με τη συμμετοχή 14 ομάδων.

Την αντιπροσωπεία της Super League αποτελούσαν ο πρόεδρος της Λίγκας, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Γκαγκάτσης, και οι Μάρκου (ΑΕΛ), Δάρρας (Πανιώνιος), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Μπούσης, Πουρσανίδης, Σαμαράς (ΟΦΗ) και Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης), από πλευράς των συλλόγων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:04