search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:46
MENU CLOSE

«Απαγορεύονται αυστηρά οι πρωταπριλιάτικες φάρσες!»

27.03.2019 17:26
«Απαγορεύονται αυστηρά οι πρωταπριλιάτικες φάρσες!» - Media

 

Η παράδοση θέλει τους πάντες να κάνουν φάρσες την Πρωταπριλιά: από τους φίλους μας και τους οικείους μας, μέχρι τα ΜΜΕ και διάφορες εταιρείες, οι πάντες ψάχνουν τον καλύτερο τρόπο να… ξεγελάσουν (καλόπιστα, πάντα) τους άλλους.

Ωστόσο, φέτος φαίνεται ότι για έναν κολοσσό της πληροφορικής οι πρωταπριλιάτικες φάρσες απαγορεύονται… διά ροπάλου και η απόφαση ελήφθη από τα υψηλότερα κλιμάκια της εταιρείας.

Ο λόγος για την Microsoft, o CMO της οποίας, Κρις Καποσέλα, έστειλε στους πάντες στην εταιρεία ένα e-mail, με το οποίο ικέτευε τους εργαζόμενους να αποφύγουν τις φάρσες και τα fake news την Πρωταπριλιά, τονίζοντας ότι «κάνουν κακό» στην εταιρεία.

Η Microsoft έχει κάνει κι αυτή τις πρωταπριλιάτικες «αμαρτίες» της, όπως την «εφαρμογή για MS-DOS για κινητά τηλέφωνα», ωστόσο, έχει αποφύγει χοντράδες, όπως τις παρεμβάσεις σε καθημερινές εφαρμογές.

Μένει να δούμε αν το παράδειγμα της Microsoft θα ακολουθήσουν κι άλλες μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες.

Πηγή: Verge

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01