search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:34
MENU CLOSE

Έτρωγε τα πρόσωπα των θυμάτων του – Νόμιζε ότι ήταν «μισός σκύλος-μισός άνθρωπος»

29.03.2019 16:46
Έτρωγε τα πρόσωπα των θυμάτων του - Νόμιζε ότι ήταν «μισός σκύλος-μισός άνθρωπος» - Media

 

Ένας εγκληματολόγος ψυχολόγος υποστηρίζει ότι ο Austin Harrouff πίστευε ότι ήταν «μισός σκύλος, μισός άνθρωπος» όταν αστυνομικοί τον βρήκαν να κάνει «ήχους γριλίσματος» και να μασάει το πρόσωπο ενός γείτονα, κατά τη διάρκεια επίθεσης το 2016, αφήνοντας νεκρό ζευγάρι στη Φλόριντα.

Δικηγόροι για τον πρώην φοιτητή του Πανεπιστημίου της Φλόριντα προετοιμάζουν υπεράσπιση για τις δολοφονίες του  59χρονου John Stevens και της 53χρονης συζύγου του, Michelle Mishcon.

Ο Χάρρουφ αντιμετωπίζει κατηγορίες δολοφονίας πρώτου βαθμού στις δολοφονίες. Σε μια 38-σελίδα έκθεση για την ψυχική υγεία που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα από το Γραφείο Εισαγγελέα Martin County, ο ψυχολόγος Phillip Resnick λέει ότι ο Harrouff συνέχισε να δαγκώνει τον John Stevens «παρουσία αστυνομικών, ο κ. Harrouff ήταν ενεργά ψυχωτικός».

Τα μέλη της οικογένειας ενός εκ των θυμάτων άσκησαν μια αγωγή το περασμένο έτος υποστηρίζοντας ότι ο Harrouff έκανε τακτικά χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ. Η οικογένεια και οι φίλοι του Harrouff δήλωσαν στους ντετέκτιβ ότι έδειχνε όλο και πιο ενοχλητική συμπεριφορά και ότι υπήρχε ιστορικό ψυχικής ασθένειας στην οικογένεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01