search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:05
MENU CLOSE

Φώφη Γεννηματά: Βαρίδι ο Τσίπρας για την Κεντροαριστερά

30.03.2019 11:28
4760349.jpg

 

«Κίνημα Αλλαγής ενιαίο και δυνατό, ξανά μαζί, για την παράταξη και την πατρίδα», είπε στην αρχή της ομιλίας της στο 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής η επικεφαλής του κόμματος Φώφη Γεννηματά, θέτοντας, όπως ανέφερε, ψηλά τον πήχη και διαμηνύοντας πως «θα είμαστε ξανά πρωταγωνιστές».

Η κα Γεννηματά έκανε λόγο για «πολιτική ανατροπή» και εν συνεχεία άφησε αιχμές κατά των επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ και του Ποταμιού για τα διορισμένα κομματικά όργανα, πριν από ένα χρόνο, στο Ιδρυτικό Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ.

«Δεν θα αποδεχόμουν τα διορισμένα κομματικά όργανα, αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν έπρεπε όμως να διαταραχθούν οι ευαίσθητες ισορροπίες, το πρόβλημα, όμως, τελικά ήταν αλλού, σε διαφορετικές πολιτικές φιλοδοξίες», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

«Εμείς προχωράμε μπροστά», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και ξεκαθάρισε πως «το ΠΑΣΟΚ δεν έφυγε ποτέ, είναι και σήμερα εδώ, κινητήριος μοχλός του Κινήματος Αλλαγής».

«Δεν υπάρχει Κεντροαριστερά χωρίς το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν μπορούμε να προχωρήσουμε και μόνο με το ΠΑΣΟΚ», επισήμανε η Φώφη Γεννηματά για να συμπληρώσει πως «το κόμμα μας είναι αυτό που γεννήθηκε για να υπηρετεί τον λαό και την πατρίδα, τους σοσιαλιστές και τους σοσιαλδημοκράτες».

«Εμείς δεν κρύψαμε ποτέ το ΠΑΣΟΚ, είμαστε περήφανοι για τη διαδρομή του», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε:

«Προφανώς το έμβλημά και το όνομά μας θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις».

Παράλληλα, η κα Γεννηματά αναφέρθηκε στην Συμφωνία των Πρεσπών, κάνοντας και πάλι λόγο για κακή συμφωνία και βάλλοντας κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη διαπραγμάτευση που έκανε και το όνομα που συμφωνήθηκε με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ.

Χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «βαρίδι για την αριστερά και για τη χώρα» και είπε πως η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και η πορεία της χώρας είναι «βούτυρο στο ψωμί της ακροδεξιάς της Χρυσής Αυγής που καραδοκεί».

«Ποτέ ξανά διχασμός σε αυτόν τον τόπο, αυτή είναι η δική μας σημαία», τόνισε η Φώφη Γεννηματά.
Φώφη 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01