search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:25
MENU CLOSE

Το διάλειμμα του Μητσοτάκη – Πήγε με τη Μαρέβα στη μουσική σκηνή των Πορτοκάλογλου και Μαχαιρίτσα (Photos)

30.03.2019 17:50
Το διάλειμμα του Μητσοτάκη - Πήγε με τη Μαρέβα στη μουσική σκηνή των Πορτοκάλογλου και Μαχαιρίτσα (Photos) - Media

 

Ένα μικρό ευχάριστο διάλλειμα από την περιοδεία του στη Μακεδονία έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του Μαρέβα. Ήθελε πολύ να παρακολουθήσει το μουσικό σχήμα Πορτοκάλογλου με Μαχαιρίτσα και το έκανε.

Οι δυο καλλιτέχνες εμφανίζονται στη Θεσσαλονίκη κάθε Παρασκευή στη μουσική σκηνή Barbarella, και τα Σάββατα κατεβαίνουν στην Αθήνα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτίμησε να καθίσει διακριτικά στα πίσω τραπέζια μαζί με τη σύζυγο του και στενούς του συνεργάτες κάποια στιγμή πριν τελειώσει το πρόγραμμα πήγε στα καμαρίνια και συνομίλησε με τους δυο καλλιτέχνες.

«Είχα βάλει στοίχημα να μην σας χάσω πριν αρχίσετε τις καλοκαιρινές σας περιοδείες κι έτσι τα κατάφερα να σας δω στη διάρκεια μιας δική μου» τους είπε, και ζήτησε συγγνώμη που δεν θα μείνει μέχρι το τέλος γιατί η περιοδεία συνεχίζεται από νωρίς το πρωί στις Σέρρες.

«Την άλλη φορά θα παίξουμε το πρόγραμμα ανάποδα για να ακούσετε και το φινάλε» τού απάντησαν χαμογελώντας και τον ευχαρίστησαν που τους τίμησε με την παρουσία του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01