search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:23
MENU CLOSE

Άφησε άφωνους τους συνεργάτες τους ο Κ. Μητσοτάκης – Δείτε σε τι κάνει νηστεία για τη Σαρακοστή 

02.04.2019 08:17
Σύνοδος Κορυφής: Χωρίς αναφορά σε κυρώσεις κατά της Τουρκίας – «Τυράκια» στην Άγκυρα για παύση των προκλήσεων - Media

 

Αλκοόλ υπήρχε, αλλά δεν ήπιαν όλοι. Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι κάνει αποχή απ’το αλκοόλ για 40 ημέρες (Σαρακοστή). Τώρα πόσο πότης είναι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν τον ξέρουμε αλλά στο τραπέζι εκμυστηρεύθηκε ότι είναι πιο ξεκούραστος το βράδυ όταν δεν πίνει καθόλου αλκοόλ. 

Αλίμονο, στους συνεργάτες. Εξάλλου όπως έσπευσε να σχολιάσεις ένας εξ αυτών για τις αντοχές του κ. Μητσοτάκη «σκέψου τι έχουμε να πάθουμε…».  

Σύμφωνα με την «Καθημερινή» η παρέα του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε ως εξής: Αχιλλέας και Κώστας Καραμανλής, Δημήτρης Καιρίδης (θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής), ο διευθυντής του γραφείου του Στέλιος Πέτας, Ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Κωνσταντίνος Ζούλας, καθώς και η αναπληρώτρια Κύρα κάπη. Παρών ήταν και ο εκδότης του Εθνικού Κήρυκα Αντώνης Διαματάρης, ο οποίος είναι και φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον συνόδευσε και στην περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01