18/10/2019 23:19:27

Λιοντάρι επιτίθεται στον θηριοδαμαστή και τον δαγκώνει μπροστά στους θεατές του τσίρκου (Σκληρό Video)

Λιοντάρι επιτίθεται στον θηριοδαμαστή και τον δαγκώνει μπροστά στους θεατές του τσίρκου (Σκληρό Video) - Media

 

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε κατά τη διάρκεια παράστασης τσίρκου στην Ουκρανία, όταν λιοντάρι επιτάθηκε στον γνωστό θηριοδαμαστή Χαμάντα Κούτα.

Ξαφνικά το ένα αιλουροειδές δεν υπάκουσε στην εντολή του 32χρονου Αιγύπτιου  και του επιτέθηκε, δαγκώνοντάς τον στο μπράτσο και τραυματίζοντας τον σοβαρά με τα νύχια στην πλάτη και τα χέρια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αιτία της επίθεσης ήταν ότι τα άγρια ζώα δεν είχαν χρόνο να οικοποιηθουν με το περιβάλλον καθώς το τσίρκο έφτασε αργοπορημένα στην π[ειοχή και αμέσως ανέβασε την παράσταση.

«Στο θέμα της διάθεσης είναι ακριβώς ίδια με τους ανθρώπους. Μπορεί να ξυπνήσεις το πρωί με κακή διάθεση και όλη τη μέρα να πάει έτσι. Είναι ακριβώς το ίδιο.»

Σε κάθε περίπτωση παραμένει θλιβερό και απαράδεκτο άγρια ζώα να βρίσκονται φυλακισμένα και να κακοποιούνται ολόκληρη τη ζωή τους για να «παίζουν» σε παραστάσεις τσίρκων και άλλων θεαμάτων.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.