10/04/2020 22:21:19

Πρόεδρος αστυνομικών: «Για να επιχειρήσεις στα Εξάρχεια θέλεις στρατό» (Video)

Πρόεδρος αστυνομικών: «Για να επιχειρήσεις στα Εξάρχεια θέλεις στρατό» (Video) - Media

 

Είσοδος στα Εξάρχεια με… στρατό αποτελεί τη μόνη λύση για αστυνομική παρουσία στην εν λόγω περιοχή της Αθήνας, σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο συνδικαλιστής αστυνομικός, σχολιάζοντας το περιστατικό με την επίθεση κουκουλοφόρων στο κλιμάκιο του λιμενικού και τον Εισαγγελέα στα Εξάρχεια, το βράδυ της Πέμπτης, ανέφερε ότι «η πληροφόρησή μου είναι ότι η Αστυνομία δεν γνώριζε για την επιχείρηση. Ενημερώθηκε την ώρα που λένε. Αν σχεδίασαν επιχείρηση εντός των Εξαρχείων και ενημέρωσαν το ΑΤ Εξαρχείων τότε δεν βλέπουν τηλεόραση. Για να επιχειρήσεις μέσα στα Εξάρχεια, θέλεις στρατό».

Ο κ. Πάκος επεσήμανε ότι «οι μπαχαλάκηδες εκπαιδεύονται επάνω στους άνδρες των ΜΑΤ και της Αστυνομίας. Κάθε βράδυ είναι πεδίο βολής» τονίζοντας ότι τα Εξάρχεια είναι «άβατο».

«Την τελευταία φορά που πήγε αστυνομία εκεί για να κάνει επιχείρηση να πάρει το κράτος ή ο ιδιοκτήτης μια κατάληψη πίσω πήγαν 100 αστυνομικοί» υπογράμμισε.

Αναφορικά με τις διαφορετικές εκδοχές από Αστυνομία και Λιμενικό για την επιχείρηση στα Εξάρχεια, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ανέφερε ότι «η πληροφόρησή μου είναι ότι η Αστυνομία δεν γνώριζε για την επιχείρηση. Ενημερώθηκε την ώρα που λένε.»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.