search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:37
MENU CLOSE

Με αντεπίθεση διαρκείας η ΑΕΚ «έπνιξε» την Ξάνθη στα Πηγάδια

07.04.2019 15:21
Με αντεπίθεση διαρκείας η ΑΕΚ «έπνιξε» την Ξάνθη στα Πηγάδια - Media

 

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Κάστρο, η ΑΕΚ αναγεννήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο έκανε αντεπίθεση και με τα γκολ των Οικονόμου, Πόνσε και Μπογέ πέρασε θριαμβευτικά από την έδρα της Ξάνθης, επικρατώντας με 3-1!

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών επί Μανόλο Χιμένεθ έκανε η Ένωση. Όχι μόνο δεν πτοήθηκε όταν είδε τον Κάστρο να ανοίγει το σκορ υπέρ των γηπεδούχων κόντρα στη ροή του αγώνα, αλλά μέσα σε ένα δίλεπτο (68′-70′) ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση με τον Οικονόμου και τον…συνήθη ύποπτο, Εζεκιέλ Πόνσε.

Μάλιστα το 15ο τέρμα του Αργεντινού επιθετικού στο πρωτάθλημα δεν ήταν το τελευταίο για τους φιλοξενούμενους, αφού στη λίστα των σκόρερ προστέθηκε και ο Μπογέ στις καθυστερήσεις για να πιστοποιήσει την ανοδική πορεία της ομάδας του το τελευταίο διάστημα αλλά και για να τονώσει την αυτοπεποίθηση της ενόψει του τελικού Κυπέλλου, στον οποίο είναι φαβορί να προκριθεί μαζί με τον ΠΑΟΚ!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:28