search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:58
MENU CLOSE

Νέα περιπέτεια υγείας για τον Μαυρίδη – Η σοβαρή επιπλοκή μετά το χειρουργείο και η νέα νοσηλεία

07.04.2019 16:30
Συμβουλή Μαυρίδη στον Μητσοτάκη για τον Ανασχηματισμό: Όχι στους τηλεοπτικούς αστέρες - Media

 

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιώργος Μαυρίδης μετά το χειρουργείο που έκανε πριν από λίγες ημέρες. 

Ο γνωστός παρουσιαστής πριν από μερικές μέρες έκανε εισαγωγή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σπονδυλοδεσίας, μία αρκετά δύσκολη εγχείρηση με ακόμα πιο δύσκολη αποθεραπεία αφού έπρεπε να κάνει και φυσικοθεραπείες ώστε να επανέλθει πλήρως.

Μόνο που ο Γιώργος Μαυρίδης βγήκε από το χειρουργείο, πήρε εξιτήριο αφού όλα είχαν πάει καλά και η επέμβαση είχε πετύχει, μόνο που μέρες αργότερα και ενώ ανάρρωνε στο σπίτι του, άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις.

Στην αρχή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έκανε υπομονή, όταν όμως οι πόνοι έγιναν αφόρητοι, αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με τους θεράποντες γιατρούς του οι οποίοι και του συνέστησαν να επιστρέψει στο νοσοκομείο για να επανεξεταστεί. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε πάρει κάποιο ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και είχε μολυνθεί από αυτό.

Έτσι, χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκ νέου ώστε να αντιμετωπιστεί το νέο πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε. Ο Γιώργος Μαυρίδης συνεχίζει να νοσηλεύεται, όμως μέρα με τη μέρα η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται και όλα βαίνουν καλώς και σύντομα θα επιστρέψει –αυτή τη φορά σώος και αβλαβής- στο σπίτι του.

Με πληροφορίες από gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:58