search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:23
MENU CLOSE

Δολοφόνησε τον 5χρονο αδερφό της και έφαγε τα γεννητικά του όργανα σε τελετή μαύρης μαγείας

09.04.2019 06:18
Νέο περιστατικό αστυνομικής βίας σε βάρος αφροαμερικάνου – Οι αστυνομικοί τον πέρασαν για ληστή και του έσπασαν το σαγόνι με μπουνιές (Video) - Media

 

Το παιδάκι δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο από την ίδια του την αδελφή η οποία είναι 18 ετών. Οι αρχές εικάζουν ότι η 18χρονη πρέπει να έλαβε μέρος σε τελετή μαύρης μαγείας, αφού το πτώμα του μικρού παιδιού βρέθηκε ξεσκισμένο στο πάτωμα του σπιτιού και γύρω γύρω του υπήρχαν κεριά.

Το περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία και δράστης είναι η 18χρονη Καρίνα Ροκ. Οι αρχές πιστεύουν πως όταν η μητέρα των παιδιών βγήκε για να ψωνίσει, η 18χρονη ξεκίνησε το τελετουργικό μέσα στο σπίτι και αφού δολοφόνησε τον αδελφό της έφαγε το πέος του.

Όταν η μητέρα γύρισε φορτωμένη με τα ψώνια επιχείρησε να μπει στο σπίτι αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη από μέσα και η κόρης της η Καρίνα δεν της άνοιγε. Τελικά την πόρτα έσπασε ο γαμπρός ο οποίος βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο σκηνικό.

Η Καρίνα έκανε σαν δαιμονισμένη και δεν άφηνε κανέναν να την πλησιάσει. Ούρλιαζε φώναζε κλωτσούσε, γρατζουνούσε οποιονδήποτε πήγαινε κοντά της. Το κορμί της ήταν μέσα στα αίματα από τον μικρό της αδερφό.

Τελικά η αστυνομία που στο μεταξύ είχε φτάσει, κατάφερε να την ακινητοποιήσει.

Στους αστυνομικούς που της πήραν κατάθεση η Καρίνα ομολόγησε ψυχρά ότι: «έκοψα τα γεννητικά όργανα του αδερφού μου και τα έφαγα». Στη συνέχεια η Καρίνα είπε ότι οδήγησε τον ανυποψίαστο αδερφό της στο δωμάτιό της με το πρόσχημα ενός παιχνιδιού και στη συνέχεια τον έπνιξε με ένα μαξιλάρι. Όμως η σορός του 5χρονου έφερε και πολλά άλλα τραύματα στο κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια από μαχαίρι, πράγμα που οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι τον δολοφόνησε με άλλον φριχτό τρόπο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:22