29/02/2020 09:51:25

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Πίσω από κλειστές πόρτες λέει όσα δεν τολμά να πει δημοσίως

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Πίσω από κλειστές πόρτες λέει όσα δεν τολμά να πει δημοσίως - Media
 
Αιχμηρή ανακοίνωση για τη συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τους πρέσβεις των χωρών-μελών της Ε.Ε. εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι άλλα λέει δημοσίως και άλλα σε πιο κλειστές συναντήσεις του για τη συμφωνία των Πρεσπών.
 
Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκαλύφθηκε. Την ίδια ώρα που στο εσωτερικό της χώρας αγκαλιάζει κάθε ακροδεξιά αντίδραση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, πίσω από τις κλειστές πόρτες λέει όσα δεν τολμά να πει δημοσίως.
 
Ενώ θα περιμέναμε ο κ. Μητσοτάκης να βγει και να καταγγείλει τις κυβερνήσεις της Ε.Ε. που εκπροσωπούσαν οι πρέσβεις, επειδή "αντάλλαξαν" τις συντάξεις με τη Συμφωνία των Πρεσπών, πληροφορούμαστε ότι… δεσμεύτηκε πως θα "αμβλύνει τις συνέπειές" της, ως προς τις ελληνικές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το brand "μακεδονικός", και θα αγωνιστεί για την κατοχύρωση της ελληνικότητας του μακεδονικού πολιτισμού.
 
Πώς ακριβώς θα τα κάνει; Μήπως θα συστήσει επιτροπή για τα εμπορικά σήματα; Δηλαδή, θα εξαγγείλει κάτι που θα συσταθεί μέχρι τις 15 Μαΐου; Και, ως προς την κατοχύρωση της ελληνικότητας του μακεδονικού πολιτισμού, τί θα κάνει; Μήπως θα εφαρμόσει, απλώς, τη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία αυτό ακριβώς διασφαλίζει;
 
Τα γεύματα εργασίας με πρέσβεις, δεν είναι φυσικά η κατάλληλη περίσταση για ψέματα και fake news. Οπότε, μάλλον ο κ. Μητσοτάκης, ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία, αναγκάστηκε να καταπιεί όσα διασπείρει στις ομιλίες και τα φιλικά του μέσα. Αν τολμά, όμως, ας πει και στις περιοδείες του στην Βόρεια Ελλάδα όσα υποστήριξε πίσω από τις κλειστές πόρτες στους πρέσβεις των ευρωπαϊκών χωρών...».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.