14/08/2020 05:15:26

Ζεματιστό νερό την έβρασε στο κρεβάτι της την ώρα που κοιμόταν – Η περιοχή καλύφθηκε με ατμούς (Photos/Video)

Ζεματιστό νερό την έβρασε στο κρεβάτι της την ώρα που κοιμόταν – Η περιοχή καλύφθηκε με ατμούς (Photos/Video) - Media

 

Είναι από τους πιο περίεργους θανάτους που μπορεί να συμβούν. Μια γυναίκα 64 ετών, συνταξιούχος, κοιμόταν στο κρεβάτι της και την ώρα εκείνη έσπασε ένας σωλήνας θέρμανσης. Το ζεματιστό νερό άρχισε να χύνεται στο κορμί της. Και μάλιστα ήταν τέτοια η ορμή του καυτού νερού, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες που καθήλωσε τη γυναίκα στο κρεβάτι και δεν μπορούσε να σηκωθεί με αποτέλεσμα να πάθει σοβαρά εγκαύματα και να υποκύψει.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Κρασνοσελκίι κατά τη διάρκεια σφοδρής καταιγίδα στην Αγία Πετρούπολή και η έκρηξη του σωλήνα που πετούσε το νερό με ορμή έγινε αισθητή και στο δρόμο έξω από την πολυκατοικία, αφού το ζεματιστό νερό πάγωνε αμέσως και δημιουργούσε πυκνούς ατμούς.

Με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο γιος της γυναίκας, ο οποίος όμως όπως δείχνουν τα πράγματα έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Το ζεματιστό νερό περνάει από τις περισσότερες πολυκατοικίες στις πόλεις της Ρωσίας και είναι ζωτικής σημασίας για τη θέρμανση των διαμερισμάτων κατά τη διάρκεια του παγωμένου χειμώνα. Έχουν και κατά το παρελθόν, συμβεί παρόμοια ατυχήματα και μάλιστα θανατηφόρα. Όπως για παράδειγμα πριν από 2 μήνες όταν σε καφενείο έσπασε αγωγός βραστού νερού θέρμανσης και 500 τόνοι έπεσαν επάνω σε δυο θαμώνες που πέθαναν.

Ο σπασμένος αγωγός είχε διάμετρο σχεδόν 23 εκατοστών.

Έξω από την πολυκατοικία άνοιξε μια τρύπα η οποία «κατάπιε» ένα σταθμευμένο φορτηγάκι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.