search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48
MENU CLOSE

Εκατομμυριούχοι παίζουν τα θηράματα και τους κυνηγούς σε ένα άγριο παιχνίδι που θυμίζει «hunger games»

11.04.2019 08:23
Εκατομμυριούχοι παίζουν τα θηράματα και τους κυνηγούς σε ένα άγριο παιχνίδι που θυμίζει «hunger games» - Media

 

Εκατομμυριούχοι θα συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι που θα γίνεται σε άγρια δάση και θα παριστάνουν είτε τα θηράματα είτε τους κυνηγούς. Το παιχνίδι θυμίζει έντονα την ταινία «hunger games», μόνο που σε αυτό, δεν θα πεθαίνει κάποιος με φριχτό τρόπο.

Οι συμμετέχοντες θα αγωνίζονται για 72 ώρες σε ένα άγριο περιβάλλον, όπως ένα πυκνό δάσος, δεν θα πεθαίνει κάποιος φυσικά, αλλά θα μοιάζει με το paintball και όποιος χτυπηθεί θα βγαίνει έξω.

Το έπαθλος θα αγίζει τα 130.000 ευρώ και το μόνο που μένει τώρα για τους διοργανωτές είναι να οριστεί η αρένα (το δάσος) όπου θα λάβει χώρα το παιχνίδι. Οι πιθανόιτητες σύμφωνα με πληροφορίες είναι αυτό να γίνεται σε κάποιο εξωτικό, ιδιωτικό κατά προτίμηση, νησί.

Για να λάβει κάποιος μέρος θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 1.800 ευρώ την ημέρα. Οι συμμετέχοντες ανά παιχνίδι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 100, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Οι διοργανωτές επίσης ψάχνουν να βρουν και τον διάσημο που θα θέλει να πάρει μέρος και ο οποίος θα γίνει «κράχτης» για να ακολουθήσουν και άλλοι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48