search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:12
MENU CLOSE

Τραμπ για WikiLeaks: Δεν γνωρίζω τίποτα

11.04.2019 17:19
Άγριο ξύλο σε λεωφορείο: Αρνητής μάσκας έδειρε άνδρα με στολή νοσοκόμου που γύριζε από τη βάρδια του (Video) - Media

 

Άγνοια για τα WikiLeaks δηλώνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, στην πρώτη του αντίδραση μετά τη σύλληψη του ιδρυτή τους, Τζούλιαν Ασάνζ. «Δεν είναι το στοιχείο μου» τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Με φανερή την προσπάθεια του να πάρει αποστάσεις από το όλο θέμα, ο ισχυρός άνδρας των Ηνωμένων Πολιτειών σχολίασε από το οβάλ γραφείο του: «Δεν γνωρίζω τίποτα για τα WikiLeaks. Δεν είναι στοιχείο μου».

«Είναι τελείως απαράδεκτο. Βλέπουμε ξεκάθαρα σημάδια ότι οι Αμερικανοί θέλουν να τον καταδικάσουν, ή τον έχουν ήδη καταδικάσει. Τώρα θα δούμε εάν οι ανησυχίες του ήταν δικαιολογημένες ή αν υπερέβαλε», δήλωσε ο δικηγόρος του Τζούλιαν Ασάνζ, Περ Σάμιουελσον στην σουηδική τηλεόραση.

Θυμίζουμε ότι ο ιδρυτής των WikiLeaks, έχει επανειλημμένα εκφράσει φόβους ότι θα εκδοθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, σχετικά με την δημοσίευση εκατοντάδων απόρρητων εγγράφων της αμερικανικής κυβέρνησης, που εξέθεσαν τις αμερικανικές πολιτικές στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01