14/08/2020 10:39:35

«Αθήνα και πάλι Αθήνα»: Επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του Γιώργου Βουλγαράκη

«Αθήνα και πάλι Αθήνα»: Επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του Γιώργου Βουλγαράκη - Media

 

Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ», θα παρουσιάσει, την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Βουλγαράκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων "ΜΕΛΙΝΑ", στο Θησείο (Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, στάση Μετρό Κεραμεικός).

Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από σημαντικούς ανθρώπους που γνωρίζουν την πόλη και τα προβλήματά της. Σε αυτό «συμμετέχουν πολίτες από πολλές και διαφορετικές κοινωνικές ομάδες και είναι έτοιμοι να δώσουν τον αγώνα στην πρώτη γραμμή για μια καθαρή, ασφαλή, φιλική, σύγχρονη και φωτεινή Αθήνα», όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, πρόκειται να παρουσιάσει την πρότασή του για την Αθήνα και να οριοθετήσει τις θέσεις του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ» για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη με έμφαση στην ασφάλεια και στην καθαριότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.