search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:44
MENU CLOSE

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια του αδερφού του Θάνου

14.04.2019 10:12
Ανδρέας Μικρούτσικος: Από το Big Brother στο J2US - Media

 

Με ένα συγκινητικό μήνυμα μόλις 15 λέξεων αι μια φωτογραφία ο Ανδρέας Μικρούτσικος ευχήθηκε, μέσω social media, χρόνια πολλά στον αδελφό του Θάνο. 

«Σήμερα έχει γενέθλια ο Θάνος. Σας διαβεβαιώνω ότι είμαι ο πιο τυχερός αδερφός στον κόσμο», έγραψε. 

Ο σπουδαίος συνθέτης, ο οποίος δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο, έκλεισε χθες τα 72 του χρόνια. 

“Έζησα την αγάπη από το 7 ως το 7, φορές. Αυτό συνέβη και σήμερα που έγινα 72!”, έγραψε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. 

Μιλώντας για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο στην «Εφημρίδα των Συντακτών», ο Θάνος Μικρούτσικος είχε πει: «Νομίζω ότι αντιμετωπίζω τον καρκίνο με δύναμη, έτσι πρέπει να γίνεται. Η αθλιότητα της χημειοθεραπείας δεν με έχει καταβάλει, νιώθω τυχερός, είμαι και δημιουργικός. Είναι μονόδρομος. Ξυπνάω στις 8 το πρωί και δουλεύω. Μετά τη χημειοθεραπεία βάζω πρόβα 7-9 και ο γιατρός τρελαίνεται. Έχει αποδειχτεί και ιατρικά πως αν δώσεις κατάθλιψη στον καρκίνο είναι το καλύτερό του. Ε, λοιπόν, εγώ θα τον δυσκολέψω όσο μπορώ…Ένα πρωί κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και του είπα: “Τα έβαλες με λάθος άνθρωπο. Θα σε ταλαιπωρήσω φρικτά”. Αν με ρωτήσεις τι ελπίζω, θα σου πω όχι την ίαση αλλά να καταστήσω το νόσημα χρόνιο. Η ιατρική εξελίσσεται. Βλέποντας και κάνοντας. Και ζώντας κάθε λεπτό. Ας πούμε ότι ζω τάδε καιρό, δεν τον προσδιορίζω. Δεν πρέπει να τον ζήσω καλά;». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26