search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:18
MENU CLOSE

Μαρινάκης: «Δεν είχα ποτέ σχέση με στημένες κατηγορίες, στο τέλος δικαιώνομαι»

17.04.2019 18:35
Μαρινάκης: Δεν θα είμαι πλέον θεατής - Γ.Σαββιδης: Μην μείνουμε μόνο στα λόγια, μέχρι τέλους - Media

 

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση στάθηκε και στις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις, δίνοντας την απάντησή του.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν αναφέρθηκε ευθέως στο θέμα, όμως έστειλε το μήνυμά του λέγοντας: «Δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος του πολέμου που θα ξεκινούσε προς το πρόσωπό μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι η διάθεσή μου να προσφέρω στον τόπο και στην πατρίδα χωρίς να περιμένω τίποτα και κανένα όφελος από κανέναν, θα αποτελούσε αφορμή για να γνωρίσω τον φθόνο ενός ακραία κυνικού συστήματος εξουσίας, το οποίο επιστρατεύει θεσμικά παράκεντρα και επίορκους κρατικούς λειτουργούς, επιχειρώντας να καταστήσει εργαλείο λάσπης την ίδια τη δικαστική εξουσία για να σπιλώσει όσους δεν υποκύπτουν στις διαταγές τους. Το ξέρετε πολύ καλά ότι δεν λυγίζω…

Κι όπως έλεγε ο αείμνηστος Νίκος Καζαντζάκης, το έχω ξαναπεί ότι ‘η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει’. Και αντέχει όταν δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, όπως εγώ που ουδεμία σχέση είχα με στημένες κατηγορίες. Έχω μάθει να κάνω υπομονή και στο τέλος δικαιώνομαι πανηγυρικά».

Νωρίτερα, γνωστοποιήθηκε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, «Πειραιάς Νικητής».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:18