search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:43
MENU CLOSE

Αυτόνομα στις εκλογές η ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Ενάντια σε κεφάλαιο-φτώχεια-φασισμό

18.04.2019 16:22
Αυτόνομα στις εκλογές η ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Ενάντια σε κεφάλαιο-φτώχεια-φασισμό - Media

 

Την αυτόνομη κάθοδό της στις ευρωεκλογές ανακοίνωσε σήμερα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, παρουσιάζοντας παράλληλα και τις θέσεις της. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, επεσήμανε τι σηματοδοτεί η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Όπως τονίζεται στο δελτίο Τύπου, η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ συνιστά:

• την πιο αποφασιστική καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής και της δεξιάς «αντιπολίτευσης», των ευρωμνημονίων, του ΝΑΤΟ, της επίθεσης στον λαό.

• ψήφο μαχητικής αντίσταστης ρήξης και αποδέσμευσης από την ΕΕ του κεφαλαίου, του ρατσισμού, του αυταρχισμού και του πολέμου.

• ψήφο ενάντια στον εθνικισμό και τον ρατσισμό, ενάντια στην Ευρώπη -φρούριο για ανοιχτά σύνορα. Ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά και τον στηρίζει.

• θετική ψήφο ενός προγράμματος ανατροπής, το μόνο αναγκαίο για να βγει ο λαός από την κρίση με διαγραφή του χρέους και εθνικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων, με εργατικό έλεγχο, αυξήσεις στους μισθούς, κατάργηση των πλειστηριασμών, μαζικές προσλήψεις στις κοινωνικές υπηρεσίες.

• ψήφο υπέρ μιας άλλης αριστεράς, μαχητικής, ανατρεπτικής, που δε θα γυρίσει την πλάτη στις κρίσιμες μάχες του λαού, όπως έκανε το ΚΚΕ στο δημοψήφισμα, που δε θα μασά τα λόγια της για την ΕΕ και τις δυνάμεις του κεφαλαίου, όπως κάνει η ΛΑΕ.

Στη συνέντευξη Τύπου τοποθετήθηκαν οι υποψήφιοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις ευρωεκλογές, Α. Δραγανίγος, Γ. Σηφακάκης, Στ. Νικητόπουλος, Β. Τουμπέλης, Μ. Σκούφογλου, ενώ παρεμβάσεις πραγματοποίησαν, ο υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Κ. Παπαδάκης, η Ελένη Μπαρμπαλιά (δικηγόρος στη δίκη της Χρυσής Αυγής που συμμετέχει και στο κίνημα των ΑΜΕΑ) και ο πρώην ευρωβουλευτής Δ. Δεσύλλας.

Στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχει με εκπρόσωπό της, η ΔΣΟ Ξεκίνημα. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα το πλήρες ψηφοδέλτιο του μετώπου και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων και των περιοδιών που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη την Ελλάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01