search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:10
MENU CLOSE

«Βόμβες» από Χειμωνά: Ψεκασμένοι ακροδεξιοί όσοι διαμαρτύρονται για τη συμφωνία των Πρεσπών

18.04.2019 17:27
Σήμερα είναι η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου - Αρχίζει επίσημα ο χειμώνας  - Media
 
Πολύ βαριές εκφράσεις χρησιμοποίησε ο πρών τομεάρχης Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ και πλέον υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ποταμιού, συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς, σχολιάζοντας τη στάση όσων αντιτίθενται στη συμφωνία των Πρεσπών.
 
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και σχολιάζοντας αντιδράσεις πολιτών πρόσφατα στην Πτολεμαΐδα, ο κ. Χειμωνάς σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «οι συγκεκριμένοι που είδαμε (σ.σ. στις διαμαρτυρίες στην Πτολεμαΐδα) και έχουμε δει σε τέτοιες εκδηλώσεις, που είναι καμιά δεκαριά κάθε φορά, είναι όλοι ψεκασμένοι ακροδεξιοί φασίστες. Είναι ξεκάθαρο από τις φάτσες τους, από τον τρόπο που ντύνονται».
 
Μάλιστα όταν οι δημοσιογράφοι το επισήμαναν ότι δεν είναι σωστό να μπαίνουν ταμπέλες, ο κύριος Χειμωνάς υπογράμμισε ότι «συνήθως φαίνονται, οι οργανωμένοι ακροδεξιοί φαίνονται, τους καταλαβαίνεις, τους κοζάρεις. Εγώ δεν ήμουν ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, και λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Άμα ο άλλος είναι, εγώ είμαι Ολυμπιακός, είναι κακό; Έτσι κι αυτοί είναι φασίστες».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01