26/02/2020 11:36:24

Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοινώσεις για την τελευταία «πεντάδα»

Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοινώσεις  για την τελευταία «πεντάδα» - Media

 

Εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν τα τελευταία 5 ονόματα υποψηφίων με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη σύμφωνα με πληροφορίες κάνουν τις τελικές συνεννοήσεις για την τελική «πεντάδα» στην οποία οι πληροφορίες του τελευταίου διαστήματος επιμένουν ότι θα συμπεριλαμβάνεται ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης. Επίσης, ακούγεται το όνομα του τραγουδοποιού Ρος Ντέιλι, ενώ μένει να φανεί αν υπάρχει κάποια μεγάλη έκπληξη στα υπόλοιπα 3 ονόματα που θα εντείνει και τον «ανταγωνισμό» μεταξύ των υποψηφίων για τις 4 ή 5 έδρες που διεκδικεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωβουλή.

Μετά την συμπλήρωση των 42 θέσεων του ψηφοδελτίου, ανοίγει ο δρόμος για την πανηγυρική παρουσίαση του συνόλου των υποψηφιοτήτων , σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.