07/12/2019 01:59:07

Σαλμάς: Πολιτική σκευωρία από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος μου

Σαλμάς: Πολιτική σκευωρία από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος μου  - Media

 

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που καταφέρονται εναντίον του κατήγγειλε ότι βρίσκονται πίσω από την περίπτωσή του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάριος Σαλμάς, στην ομιλία του στη συζήτηση για την άρση της ασυλίας του.

Ο ίδιος ζήτησε άρση της ασυλίας του για να μπορέσει να αποδείξει την σκευωρία και τα στημένα πορίσματα, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Είκοσι 20 χρόνια συμπληρώνω φέτος που εκλέγομαι ανελλειπώς για 8 φορές Βουλευτής. Είμαι από τους ελάχιστους Βουλευτές που δεν έχει έρθει ποτέ μα ποτέ αίτημα για άρση της ασυλίας μου. Σήμερα είναι η πρώτη φορά. Η προϊσταμένη της εισαγγελίας θέλει να πάρει την άποψή μου για ένα θέμα που ερευνά εδώ και 2,5 χρόνια και αφορά τις περιβόητες αρθροσκοπήσεις που έγιναν το 2015 και το 2016 επί ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό τον λόγο ζητά την άρση της ασυλίας μου προκειμένου να δώσω εξηγήσεις» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.