25/02/2020 22:08:31

Ινδία: Ψήφισε λάθος κόμμα και έκοψε το δάκτυλό του με μπαλτά - «Ψήφισα το λουλούδι αντί για τον ελέφαντα» (Video)

Ινδία: Ψήφισε λάθος κόμμα και έκοψε το δάκτυλό του με μπαλτά - «Ψήφισα το λουλούδι αντί για τον ελέφαντα» (Video) - Media

 

Έκοψε το δάκτυλό του με μπαλτά επειδή ψήφισε λάθος κόμμα!

Δεν μπορούσε να συγχωρήσει στον εαυτό του ότι ψήφισε λάθος κόμμα στις βουλευτικές εκλογές και έκοψε το δάκτυλό του με μπαλτά.

Ο λόγος για τον Παουάν Κουμάρ, ο οποίος όπως εξηγεί σε βίντεο, πως έκανε το λάθος. 

«Ήθελα να ψηφίσω τον ελέφαντα και ψήφισα το λουλούδι», είπε ο Κουμάρ, ο οποίος μπέρδεψε τα σύμβολα των κομμάτων που παρουσιάστηκαν στην ηλεκτρονική συσκευή της ψηφοφορίας και ψήφισε το κόμμα του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι αντί των αντιπάλων του στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές της Ινδίας.

Αμέσως μετά ο Κουμάρ πήγε στο σπίτι του και έκοψε τον δείκτη του.

Στην Ινδία, αν και η ψηφοφορία διεξάγεται ηλεκτρονικά, ο δείκτης κάθε ψηφοφόρου μουτζουρώνεται με μελάνι αφού ψηφίσει, ώστε να μην μπορεί να ξαναψηφίσει.

Ο ελέφαντας είναι το σύμβολο του συνασπισμού που είναι αντίπαλος του Ναρέντρα Μόντι στο Ουτάρ Πραντές, ενώ το άνθος του λωτού είναι το σύμβολο του κυβερνώντος κόμματος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.