search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:21
MENU CLOSE

Τραγωδία στο Μανχάταν: Ηθοποιός παρασύρθηκε στις ράγες του μετρό (Photos)

22.04.2019 10:34
Τραγωδία στο Μανχάταν: Ηθοποιός παρασύρθηκε στις ράγες του μετρό (Photos) - Media

 

Μια πολλά υποσχόμενη νεαρή ηθοποιός βρήκε τραγικό θάνατο στις ράγες του μετρό του σταθμού του Μανχάταν.

Η 21χρονη Helen McDonald Phalon παρασύρθηκε από τον συρμό του μετρό.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης εξακολουθεί να ερευνά το θάνατο της ηθοποιού που σκοτώθηκε από το τρένο του μετρό τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι αρχές υποστηρίζουν ότι η 21χρονη από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, πέθανε αφού χτυπήθηκε και παρασύρθηκε από το μετρό στο σταθμό Union Square στο Μανχάταν γύρω στις 3 π.μ.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που η Phalon παρασύρθηκε από την πλατφόρμα του σταθμού πριν τελικά καταλήξει στις γραμμές όπου σκοτώθηκε, δήλωσε η αστυνομία.

Η Αρχή Διαμετακόμισης του Μετρό διέκοψε το ηλεκτρικό ρεύμα στις γραμμές, καθώς οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης προσπάθησαν να σώσουν την 21χρονη.

«Η προκαταρκτική έρευνα έδειξε ότι ο θάνατος της Phalon οφείλεται σε ατύχημα, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται», δήλωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Η McDonald-Phalon μετακόμισε στη Νέα Υόρκη από τη Νότια Καρολίνα με το όνειρο να γίνει ηθοποιός, είπε η μητέρα της στην εφημερίδα WSJ.

Δούλευε στο ThinkGeek στο Μανχάταν πριν πεθάνει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01